ToepassingenBetonvloer in je woonkamer

Overweeg je om een betonvloer in je woonkamer te storten? Wij hebben de mogelijkheid om voor iedere ruimte een betonvloer te leveren. Bij een betonvloer kun je uitgaan van een duurzame en sterke vloer. Iedere vloer krijgt een unieke uitstraling. Beton storten en afwerken vergt kennis en ervaring, zeker voor binnenshuis. Beton Eindhoven kan jou helpen een betonvloer te realiseren.

Betonvloeren

Een betonvloer in je woonkamer. Het klinkt gek als je het associeert met beton in zijn oorspronkelijke vorm. Toch is het tegenwoordig een trend om voor in je woonkamer te kiezen voor een betonvloer. Beton is een product dat in verschillende vormen kan worden gebruikt en verwerkt. Zijn populariteit is mede te danken aan zijn mooie uiterlijk. Het ontwerp is minimalistisch doordat de vloer uit één stuk bestaat en de naden niet onderbroken zijn. Een andere reden voor zijn populariteit is zijn ruige uiterlijk. De betonnen vloer in de woonkamer heeft iets stoers. Wanneer je een grijstint kiest, komt het ruige uiterlijk goed tot uiting. Dit soort vloeren zijn perfect te combineren met materialen als glas, hout en een ander populair materiaal; roestvrijstaal. Het is zeer geschikt om het interieur een volledig industriële uitstraling te geven. Wil je niet perse voor een industriële uitstraling gaan? Geen probleem. Onze woonkamer betonvloer is te matchen met diverse stijlen.

De voordelen

  • Een veel voorkomende reden voor het leggen van betonvloeren in de woonkamer is het onderhoudsgemak. Betonvloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijke vloeren. Je hoeft deze maar één keer per week schoon te maken om de levensduur te garanderen en de grond weer representatief te krijgen. De betonvloer is ideaal voor gezinnen met opgroeiende kinderen of huisdieren.
  • Daarnaast scoren onze betonvloeren hoog op het gebied van comfort. Het loopcomfort is ontzettend hoog.
  • Ook is de betonvloer een vloer die naar eigen smaak te combineren is. de vloer past bij elke stijl.
  • De naadloze uitstraling en minimalistische look maakt de betonvloer tijdloos, waardoor hij de komende jaren prachtig zal passe bij je interieur.
  • Als laatste voordeel is dat een betonvloer ongevoelig is voor krassen en slijtvast is.

Hoe gaan we te werk?

Om je tijdens het proces van de betonvloer te ondersteunen, hebben wij professionals die het volledige ontwerp en proces voor je uitdenken. Als consument heb je uiteraard bepaalde wensen en eisen voor de vloerafwerking. Bijvoorbeeld dat de vloer slijtvast is, naadloos en/of ongevoelig voor krassen. Misschien wil je zelfs wel een vloer geschikt voor vloerverwarming. Bij Beton Eindhoven is dit allemaal mogelijk. Tijdens onze gesprekken nemen we alles met je door.
Wanneer we samen met jou een ontwerp hebben vastgesteld, kunnen we starten met het proces. De eerste stap is het uitmeten waar de betonvloer in de woonkamer moet komen. We kijken hoe lang en hoe breed de vloer moet worden. Met de afmetingen op zak kunnen we de grond klaar maken voor het beton. Zodra we deze stappen hebben gehad, kan het beton gestort worden.

Het kostenplaatje hangt af van je wensen en eisen. Op het moment dat we weten wat voor vloer je wilt storten en welke afmetingen hier op van toepassing zijn, kunnen we een offerte opmaken. Nu al graag weten wat het gaat kosten? Vraag gerust een offerte aan of neem contact op met een van onze adviseurs voor een prijsindicatie op maat.